Om Sandflower

Hej, kul att du vill läsa om Sandflowers historia

Företaget startade i oktober 2017 men har längre erfarenhet än så. 

Det började med ett företag 1998 med namnet Fårm, jag skulle designa smycken i silver, sy små väskor i handmålat tyg och sälja egendesignade brickor. Det gick inte riktigt som jag tänkt och av flera orsaker började jag studera istället, jag skulle bli tryckare och efter tryckeriutbildningen gick jag ytterligare en utbildning inom grafisk form. 

2001 -  Jag började arbeta på ett tryckeri och fick användning av min utbildning för grafisk form och fick även ansvara för en digital tryckpress. Under många år tillbringade jag min lediga tid till att rita och designa både med digitala program som illustrator och Photoshop men även med penna och papper. Helt plötsligt fanns det underlag till en målarbok för vuxna.

2017 -  Boken trycktes upp och jag bestämda mig för att starta ett företag och en webbshop. I butiken finns saker med min design, föremål du bara kan hitta här och som inte massproduceras.*  Tanken är också att mina kunder skall komma med sina egna önskemål. De kanske vill ha barnens namn i självhäftande vinyl på sina julgranskulor, på cyklar eller personliga texter till brevlådor och varför inte en välkomnande text på dörren mm. 

Min förhoppning är att ni skall ha en idé på något ni vill ha och höra av er till mig med en fråga hur vi tillsammans kan förverkliga idén.  Jag designar också logotyper och grafiskt material som du kanske behöver när du vill göra visitkort, inbjudningar mm. Se exempel under fliken portfolio. 

Jag är så tacksam för alla ni som handlar av mig, som stödjer oss småföretagare så vi kan fortsätta driva våra företag och låta våra drömmar om att få arbeta med det vi brinner för fortsätta, jag vill också kunna ge er en hög personlig service, så tveka inte att använda kontaktformuläret med en fråga. Hoppas vi ses igen

Annki Sandblom
*gäller ej förkläden och tygpåsar och om designen inte är av sandflower anges det i produkttexten